Jämsän Paintball CS:GO ja Jimms aloittavat yhteistyön!

Jämsän Paintball CS:GO ja Jimms aloittavat yhteistyön! Yhteistyö tulee keskittymään joukkueen LAN-tapahtumien mahdollistamiseen ja tukemiseen.

“Haluamme olla osaltamme mahdollistamassa nuorten turnaustoimintaa sekä tätä kautta olla tukemassa pelaajapolkua ammattimaiseen pelaajauraan. Jämsän Paintball CS:GO on osoittanut olevansa vakavasti otettava toimija, joka panostaa tosissaan CS:GO toimintaan ja antaa nuorille pelaajille uudenlaisia mahdollisuuksia”, toteaa Jimmsin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

“Jimms on nuorelle joukkueellemme mainio yhteistyökumppani, joka mahdollistaa seuraavan askeleen ottamisen matkalla kohti Suomen CS:GO kärkeä. Matkamme on toki pitkä ja vasta alussa, mutta suunta on ehdottoman oikea. Pystymme Jimmsin yhteistyön myötä osallistumaan yhä useampiin isoihin LAN-tapahtumiin ja saamaan pelaajillemme arvokasta kokemusta turnauksista”, sanoo Jämsän Paintball CS:GO:n joukkueenjohtaja Jere Malila.

#sponsoredbyjimms

#lantrek 2019 – Grey Gunners