Tervetuloa joukkueeseen Trappi!

Jämsän Paintball CS:GO:n pelaajahaku on vihdoin saatu päätökseen. Prosessi oli pitkä ja haasteellinen, sillä emme halunneet ottaa joukkueeseen pelaajaa hätiköiden vaan rauhassa ja ajatuksen kanssa. Vakavia hakemuksia tuli kaikkiaan noin 10 kpl. Kaikkiaan kiinnostuneita oli yhteensä ehkä noin 25 kpl.

Lopulta monien vaiheiden jälkeen viidenneksi pelaajaksi valikoitui Henri “Trappi” Leskinen. Trappi on Espoosta kotoisin oleva 15-vuotias CS:GO peluri, jonka tulevaisuuden kehitykseen ja joukkuepelitaitoihin uskomme. Joukkueena haluamme korostaa tiimihengen merkitystä ja tähän konseptiin Trappi istuu hyvin. Hyvän valmennuksen ja täydentyneen joukkueen myötä uskomme joukkueen kehittyvän nyt kohti seuraavaa pelillistä askelta.

Uuden pelaajakiinnityksen myötä Mikke “Kepu” Riikonen jää pois kokoonpanosta ja siirtyy uusiin haasteisiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *