Otteluraportti: Jämsän Paintball CS:GO vs Rpeat esports

CS-Haastajaliigan ottelu nro 3 – JPB vs Rpeat esports

Etukäteen tiedettiin, että vastaan tulee kova porukka. Rpeat oli keväällä mukana liigakarsinnoissa eikä rosteri siitä paljoa vaikuttanut muuttuneen, joten onnistumisia vaadittaisiin, jotta peli meille kääntyisi.

Ensimmäisenä karttana pelasimme Infernon terroristipuolella, jossa pistoolirundilla hoidimme saitin 3 vs 2 holdaustilanteen Emil “Herminaattori” Hautasen ampuessa lopuksi 1v1:ssä Azacin. Hyvän alun myötä peli eteni meidän komennossamme, mutta pikkuhiljaa Rpeat pääsi myös peliin mukaan ja ensimmäinen terroristipuolisko päättyi rpeatin 8-7 johdossa. CT puoli meillä sitten sakkasikin lähes täydellisesti tuloksen valossa ja ensimmäinen kartta päättyi rpeatin 16-7 voittoon. Ei yhtään CT puolella voitettua erää – Lienee syytä tehdä pientä videoanalyysiä, jotta ymmärrämme paremmin mitä CT-puolella tapahtui ja kuinka se estetään jatkossa.

Toisena karttana pelasimme Trainin missä Rpeat osoitti olevansa joukkueena meitä edellä. Pistoolirundi JPB;n pelatessa CT puolella päättyy pommin räjähtämiseen Juho “Azac” Juneksen pelatessa hyvin aikaa Elo “EBM” Malilaa vastaan 1 vs 1 tilanteessa. Tilanne etenee rpeatin selkeässä kontrollissa 9-0 tilanteeseen saakka, jonka jälkeen onnistumme voittamaan erän ja peli lähtee tasoittumaan vaikkakin tuloksen valossa on edelleen vaikeaa. Ensimmäinen puolisko ansaitusti Rpeatille 13-2 tuloksella. Terroristipuoli toimii meille hieman paremmin, mutta kartta päättyy aika hallitussa Rpeatin kontrollissa 16-7. Kokonaistulos siis Rpeatillle 2-0.

Mitä ottelusta sitten jäi käteen? Lopulta aika paljonkin – saimme vastustajalta hyvän opetuksen siitä, miten hyvin harjoitellut joukkue pelaa yhteen – Rpeat oli selkeästi meitä edellä tällä osa-alueella kontrolloiden sekä tilaa, että aikaa. Taktiikkapuoleltakin saamme napattua käyttöömme muutaman hyvä kikan joita voimme työstää omaan käyttöön sopivaksi. Ottelun myötä tiedämme taas selvemmin mitä osa-alueita meidän tulee parantaa.

Jämsän Paintball valitsi sisäisellä äänestyksellä joukkueensa parhaaksi pelaajaksi pelinjohtajansa Jami “VelhoTomu” Malilan. “Peli oli vaikea, mutta toisaalta ei harmita niin paljoa koska vastustaja oli selkeästi meitä parempi. Muutamia hyviä clutch -tilanteita sieltä saatiin hoidettua. Erityismaininta pitää antaa Lassi “DJMauno” Jauhiaiselle, joka stand-in -pelaajana teki hyvän suorituksen tässäkin ottelussa. Harjoitusmäärä yhdessä DJMaunon kanssa on ollu kuitenkin tosi vähäinen.”, VelhoTomu kommentoi.

“Tiukkaa vääntöä, mutta hyvillä terroristipuolilla onnistuttiin puristamaan voitto.”, toteaa Rpeat esportsin pelinjohtaja Juho “Azac” Junes.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *