Pelianalyysi JPB vs AquatiK

Jämsän Paintball CS:GO:n haastajaliigan toinen ottelu päättyi 1-1 lukemiin ja toi taskuun ensimmäiset liigapisteet. Ensimmäisenä karttana pelattu Mirage päättyi JPB:n 16-4 lukemiin. Toisena karttana pelattu Overpass päättyi AquatiK:n voittoon 16-8.

“Mirage oli meillä hyvin hallussa ja ammuttiin kohtalaisen kovaa. Tilanne tuntui olevan hallinnassa koko ajan. Toisessa kartassa oli sitten paljon vaikeempaa”, kertoo Jämsän Paintball CS:GO:n parhaana pelaajana palkittu Emil “Herminaattori” Hautanen.

“Onnistuttiin resetoimaan päät Miragen jälkeen ja pelattiin omaa peliä. Vastustaja oli hyvä, mutta Overpass oli kyllä koko ajan hallinassa. Kiitokset vastustajalle hyvästä pelistä!” kertoo AquatiK:n Masi “tessh1n” Lehtinen.

Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että eilisen IWONSille kärsityn 2-0 murskatappion jälkeen ensimmäinen CS-haastajaliigan piste tuntuu hyvältä ja tästä on nuoren joukkueen hyvä jatkaa. Jatkossa pyrimme kehittämään joukkueen sisäistä kommunikaatiota entistä paremmaksi ja sitä kautta nostamaan pelin tasoa sekä kontrolloimaan peliä paremmin.

Jämsän Paintballin seuraava CS-haastajaliigan ottelu on viikolla 36. Tarkka ottelupäivämäärä on vielä sopimatta. Tällöin vastaan asettuu RPEAT eSports.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *