Jämsän Paintball CS:GO mukaan Jyväskylän Yliopiston CS:GO näytösturnaukseen yhdessä SuperJymyn kanssa!

Jyväskylän yliopisto järjestää 21-23.11 seminaarin aiheella: Seminaari e-urheilun, fantasialiigojen ja liikuntapelien tutkimuksesta. Seminaari on kansainvälinen tapahtuma, johon saapuu puhujia ympäri maailman.

Jämsän Paintball CS:GO @ Gyostage 2018, Kuopio

Seminaarin yhteydessä järjestetään 21.11 klo 14.00 yhteistyössä Jesse Ry:n kanssa myös näytösluontoinen CS:GO turnaus, johon myös Jämsän Paintball CS:GO on kutsuttu. Turnauksesta tulee todellinen tason mittaus useammallekin joukkueelle, sillä turnauksen ehdottomana ennakkosuosikkina paikalle tulee Sotkamon ylpeys SuperJymy. Muut osallistuvat joukkueet ovat Rpeat esports, Turku Evolution sekä Jämsän Paintball CS:GO.

“Uskon, että nuorillemme on todella hieno kokemus päästä osaksi tällaista turnauskokemusta jossa vastaan asettuu mm. SuperJymy. Pelaajamme tähtäävät kohti ammattilaisuraa ja osaavat varmasti ottaa kohtaamisista kaiken irti. Luonnollisesti olemme tässä turnauksessa jo pelkästään joukkueemme pelaajien iän ja kokemuksen puolesta haastajan asemassa, mutta emme anna sen häiritä vaan lähdemme rohkealla pelillä haastamaan muita joukkueita”, toteaa Jämsän Paintball CS:GO joukkueen johtaja Jere Malila.

“Kun tapahtuman toteutuminen varmistui oli itsestäänselvyys, että kutsumme mukaan Jämsän Paintball CS:GO joukkueen. Tarkoituksemme on kehittää kilpapelaamista Keski-Suomen alueella ja heidän intonsa sekä draivinsa on välittynyt Jyväskylään saakka tehden heistä luonnollisen osan tapahtumaamme”, kommentoi Jyväskylän esports-seuran puheenjohtaja Timo Pölkki.

Turnaus alkaa klo 14.00 yliopiston tiloissa Musica -rakennuksessa, Boombox -salissa. Tarkempi yksittäisten pelien aikataulu selviää myöhemmin.

Turnauksen päätuomarina toimii Teemu “teema” Heikkilä. Ottelut myös selostetaan ja striimataan twitch.tv/jklesports :n kanavalle. Selostuksesta vastaa WeCastFin:stäkin tuttu Timo “stimby” Pölkki vahvistuksien kera.

Linkki seminaarin sivulle: https://www.jyu.fi/hytk/fi/laitokset/mutku/tutkimus/konferenssit-seminaarit/seminar-on-e-sports-exergaming-and-fantasy-leagues/cfp-suomeksi

Lisätietoja:

Jämsän Paintball CS:GO joukkueen johtaja Jere Malila – jere@malila.fi – 0407494432 – https://twitter.com/JereMalila

Jesse Ry:n puheenjohtaja Timo Pölkki, timo.polkki@jessery.fi – 0442300148

—–
Jämsän Paintball CS:GO joukkue perustettiin helmikuussa 2018 auttamaan ja tukemaan nuorten 13-15v pelaajien kasvua kohti ammattilaisuutta. Haluamme valmentaa, kasvattaa ja kouluttaa – Vahvimpiin arvoihimme kuuluu vastustajan kunnioittaminen kaikissa tilanteissa.

Toimintaa tukemassa Jämsän Paintball (http://jamsanpaintball.fi) sekä Contribyte (http://contribyte.fi) – ‘Tulevaisuuden huippuja coachaamassa’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *