Toni “toNppa” Luhtapuro Jämsän Paintball CS:GO:n valmentajaksi!

toNppa
toNppa suhtautuu asiaan vaadittavalla vakavuudella

Jämsän Paintball CS:GO julkistaa alkavan talven kovimman yhteistyökuvion: Jatkossa joukkueen valmennuksesta ja treeniohjelmasta vastaa kovan luokan ammattilainen ja CS-valmentajalegenda suoraan Suomen huipulta: Toni “toNppa” Luhtapuro.

“Olen erittäin tyytyväinen, että pääsen jälleen työskentelemään nuorten parissa. Suomesta on paljolti puuttunut järjestelmällinen nuoristotyö CS:GO:n parissa, joten on mukava olla osa tällaista projektia. Joukkueen nuoret pelaajat ovat itselleni suurimmalta osalta entuudestaan tuttuja yläkoululeirityksiltä, joten on varsin luontevaa lähteä mukaan. Matka huipulle tulee varmasti olemaan pitkä ja kivinen, mutta oikeanlaisella tukemisella, ohjaamisella ja asenteella pojat saadaan varmasti kehittymään nopealla tahdilla.”, Luhtapuro kommentoi.

Jämsän Paintball CS:GO:n tavoitteet lajin parissa on asetettu korkealle sekä joukkueena ja yksilöinä. Tästä syystä on luonnollista panostaa myös joukkueen valmennukseen. Yhteistyö Luhtapuron kanssa tuntuu hyvin luontevalta, sillä ammattimainen ja laadukas valmennus vie joukkuettamme eteenpäin kohti seuraavaa pelillistä tasoa. Luhtapuro tuo mukanaan myös nuorten kanssa tarvittavaa auktoriteettia. Kun tämä “koutsi” puhuu – silloin kuunnellaan. Lisäksi joukkue pääsee kuuntelemaan viihdyttäviä ja opettavaisia tarinoista suoraan lajin ytimestä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *