Protesti ottelusta Robotkillerz vs JPB ja FEL:n ratkaisu protestiin

Teimme virallisen otteluprotestin 7.10.2018 olleesta Robotkillerz vs Jämsän Paintball CS:GO FEL:n CS-haastajaliigan ottelusta, jossa meitä kohtaa esitettiin epäurheiljamaista kielenkäyttöä. Tänään protestiin saatiin ratkaisu. Tässä protestin ratkaisun koonti kopioituna suoraan saamastamme päätöksestä:

“Protesti ottelusta 8749 R0BOTKILLERZ vs. Jämsän Paintball CS:GO on käsitelty FELin tuomariston toimesta.

Päätös:

Toistuvan epäeurheilijamaisen käytöksen takia R0BOTKILLERZ tuomitaan menettämään protestin aiheena olevan ottelun voitosta ansaitut pisteet. Ottelun lopputulokseksi merkitään tappio molemmille joukkueille. ‘Neekeri420’-nimimerkkiä käyttänyt pelaaja (hEnu) saa henkilökohtaisen varoituksen ja seuraavasta rikkeestä pelikiellon kaikkiin FELin liigoihin ja turnauksiin. Jämsän Paintball CS:GO saa huomautuksen tuomariston ohjaamisesta haluttuun päätökseen.”

Jämsän Paintball CS:GO on tyytyväinen tuomariston ratkaisuun. Uskomme, että tämä käytännössäkin nyt osoitettu linjaus jatkossa takaa paremman pelirauhan ja asiallisemman käytöksen pelaajien välillä. Päätöksen myötä on selkeästi osoitettu, että vastustajalle ei voi huudella mitä tahansa ilman seuraamuksia. Oman tuomaristolta saamamme huomautuksen otamme vastaan kunnioituksella ja pyrimme jatkossa kehittämään toimintaamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *